SPRÁVNÝ POSTUP DOMÁCÍ VÝROBY BOILIE
5. 6. 2011
![]() Rozbite vajce do misky (5 - 6 ks na 1 / 2 kg zmesi) |
|
![]() Odmerajte presne všetky prísady podľa vášho receptu |
|
![]() Pridajte do misky s vajcami všetky ingrediencie |
|
![]() Všetko veľmi starostlivo rozmiešajte |
|
![]() Prisypte malé množstvo zmesi |
|
![]() Riadne premiešajte a nechajte približne 10 minút odpočinúť |
|
![]() Potom přisypávejte zmes a vypracujte správne tuhé cesto (zmes nemusíte vždy spotrebovať celú!) |
|
![]() Z cesta vyvaľkáme valčeky (môžete aj pomocou horného dielu formy) a položte na roball |
|
![]() Priložte horný diel a prejdite párkrát formu s valčekmi |
|
![]() Teraz máte vyrolované guličky boilie |
|
![]() Boilie pred varením ukladajte do sitka |
|
![]() Celé sitko vložte do vriacej vody na 1 - 3 minúty |
|
![]() Po uvarení boilie rozprestrite na utierku |
|
![]() Hotové nástrahy nechajte vysychať 24 - 48 hodín, najlepšie v prepravkách |
|
![]() Pri dlhšom skladovaní uchovávajte boilie v mrazáku |
|
![]() Na rybách uchovávajte boilie v priedušných sacích |
|
![]() Pred použitím je vhodné boilie nadipovat |
|
Komentáre
Prehľad komentárov
Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.